Op is op

Softplay foam zacht speelelement Krokodil

Artikelnummer: 101312
Vorige Artikel 27 van 41 Volgende
€ 149,00 € 99,99 (exclusief btw)

Zacht Foam Speelelement Krokodil

In tegenstelling tot de meeste krokodillen, heeft dit zachte foam speelelement Krokodil geen scherpe onderdelen! Hij kan prima gebruikt worden om mee te knuffelen of om op te zitten. 
Door de leuke kleuren en design kunnen de kids er ook lekker over fantaseren!. In combinatie met de andere softplay foam speelelementen kan hier een leuk thema mee opgezet worden. 

Dit Zacht Speelelement Krokodil kan uit elkaar gehaald worden, waardoor er 2 aparte speel-elementen ontstaan.  Dit superleuke speelelement krokodil kan prima gebruikt worden om mee te spelen of om op te zitten op de kinderdagverblijf en/of kinderhoek.

Perfect geschikt voor kleine, beweeglijke kinderen

De zachte speelelementen zijn perfect geschikt voor kleine, beweeglijke kinderen. Door onze zachte elementen te plaatsen biedt u kinderen de mogelijkheid om heerlijk te klimmen en te klauteren. Bovendien kunnen de kinderen zich op deze manier op een veilige wijze helemaal uitleven.

Zacht en veilig! 

Het zachte speelgoed in ons assortiment is niet alleen veilig, ze hebben vanwege het spelelement tevens een hoge speelwaarde en zijn uitermate geschikt voor in uw kinderhoek of gebruik in de kinderopvang. Bij de productie van deze elementen wordt alleen gebruik gemaakt van hoogwaardig kunstleder. De opdruk is niet op het element geprint, maar genaaid. Al de zachte speelelementen zijn gemakkelijk schoon te maken en voldoen aan alle benodigde veiligheidseisen.

Specificaties zacht speelelemtent-poef Krokodil

  • Afmetingen: 125 x 28 x 26
  • Gemaakt van hoogwaardig kunstleder
  • Zachte softplay foam speelgoed speelelement in de vorm van een krokodil
© 2008 - 2023 Kidsplaytables | Kinderspeelhoek en kinderopvang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel