Kindermeubels KPW

Houten Kindermeubels van KPW onderscheiden zich van andere merken door hun mooie klassieke vormen, vrolijke kleuren en bovenal de hoogwaardige kwaliteit van het materiaal waarvan deze kindermeubels gemaakt zijn nml; degelijk beukenhout afgelakt met zeer hoogwaardige kwaliteit milieuvriendelijke lak op waterbasis. Dit zijn absoluut geen duizend in een dozijn kindermeubelen welke je snel in andere winkels zult tegenkomen.Wij zijn trots deze zeer mooie kinder-meubellijn van KPW aan ons assortiment toe te mogen voegen.

Alle houten kindermeubels zijn van Hollands fabrikaat en op een ambachtelijke manier geproduceerd. De kwaliteit van deze houten kindermeubels zijn uitstekend te noemen en staan voor een lange levensduur. Wij hebben deze kindertafeltjes en kinderstoeltjes dan ook speciaal geselecteerd voor de wachtruimtes en kinderhoeken van Huisartsen, Tandartsen, Peuterspeelzalen, Kinderdagverblijven en kleuterscholen. Materiaal van deze mooie kinder meubels is berkenhout, welke een zeer duurzaam houtproduct is. De kindertafel met stoeltjes zijn voorzien van een duurzame milieuvriendelijke lak op waterbasis welke in 8 verschillende kleuren verkrijgbaar zijn nml; Blanke lak, Rood, Blauw, Geel, Oranje, Wit, Groen en Roze.

Wij hebben een groot assortiment kindermeubilair en u kunt kiezen uit verschillende combinaties of u nu kiest voor de mooie kindertafel met lade in de diverse kleuren of de grote rechthoekige kindertafel met stoeltjes met rechte leuning, u zult gegarandeerd slagen. Kijkt u gerust rond en vraag ons om meer informatie als u dat wenst.

Houdt u er wel rekening mee , dat de levertijd van deze kindermeubels kan oplopen tot 3 a 4 weken , omdat deze op ambachtelijke manier met de hand gemaakt worden !

Sorteer op
Sorteer op
© 2008 - 2020 Kidsplaytables | Kinderspeelhoek en kinderopvang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel