Kindermeubels geschikt voor particulier gebruik van Kidsplaytables

Kidsplaytables heeft een leuk assortiment kindertafels, kinderzitgroepen en kinderstoeltjes geselecteerd welke geschikt zijn voor particulier gebruik. Net als onze zakelijke kindermeubels zijn ook deze meubels stevig en van goede kwaliteit, echtre zijn ze minder geschiikt voor dagelijks intensief gebruik, zoals dit bijv in de kinderopvang gebeurd.

De meubels zijn uitermate geschikt voor bijv in een kinderhoekje thuis in de woonkamer of in de kinderkamer. Ook worden de leuke kindermeubelsetjes vaak gekocht om kadoo te geven.

De stevige houten tafels met de houten stoeltjes bieden ruimte om te spelen, te verven, te knutselen of te picknicken. De zitgroep is volgens de nieuwste veiligheidsnormen ontwikkeld. Alle materialen zijn getest op schadelijke stoffen, gecertificeerd en worden regelmatig tijdens de productie getest.

Deze houten Kinderspeeltafel en de bijbehorende kinderstoeltjes zijn gemaakt van degelijk hout, afgelakt met duurzame milieuvriendelijke lak op waterbasis en voldoen aan EN-71 en zijn onschadelijk voor kinderen. (kras- en speekselbestendig).  De tafel heeft afgeronde hoeken en randen.

Sorteer op
Sorteer op
© 2008 - 2023 Kidsplaytables | Kinderspeelhoek en kinderopvang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel