Wandspeelborden en wandspellen van Banbini. De Wandspellen serie van Banbini worden toegepast in vrijwel elke kinderhoek, wachtruimte peuterspeelzaal en/of kinderdagverblijf. Elke wandspel uit de Banbini serie kan direct aan de muur gemonteerd worden of geïntegreerd in een van de speelsystemen van Banbini.

Een wandspel van Banbini brengt een educatieve waarde met zich mee, waardoor kinderen tijdens het spelen in de kinderhoek gestimuleerd worden om na te denken.

Deze hoogwaardige wandspellen zijn geschikt voor intensief gebruik en gemaakt met hoogwaardig kwaliteit materialen. De achterplaat van deze wandspellen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit gelamineerd MDF-plaat. Op elke gelamineerde MDF plaat ( kinder of dieren-thema) zit een motoriek-spel gemonteerd van multiplex. De verf en vernissen gebruikt op deze wandspellen voldoen aan de EN-71 en zijn onschadelijk voor kinderen. (kras- en speekselbestendig) en hebben afgeronde hoeken en randen.

Al onze standaard spelmodules zijn getest en voldoen aan de EN-71 eisen om de veiligheid en kwaliteit van het product te waarborgen.

 

Sorteer op
Sorteer op
© 2008 - 2020 Kidsplaytables | Kinderspeelhoek en kinderopvang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel