Onze steigerhouten kindermeubels voor kinderen zijn speciaal geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid en worden in Nederland nog ambachtelijk met de hand gemaakt. En natuurlijk voor meerdere doeleinden toepasbaar. Dus niet alleen voor in huis, maar ook in een showroom, speelhoek, wachtruimte, sportkantine, kinderopvang, bedrijfskantine etc.

De robuuste kindermeubels worden compleet gemonteerd en geschuurd afgeleverd en staan garant voor urenlang speelplezier. Wil je iets naar eigen wens? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Alle artikelen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar: nml; blank, old look en gerookt. 

Al onze steigerhouten kindermeubelen zijn helemaal naar uw eigen smaak te bestellen. Wilt u bijv het werkblad hoger of lager ? Of wilt u misschien een langer werkblad ? Dat kan allemaal. Ook kunt u kiezen uit verschillende kleuren en motiefjes in de deuren zoals een hart of een ster. 

Wil je graag dat jouw kinderen langdurig kunnen genieten van de meubels van steigerhout ? Kies er dan voor om de kindermeubels en speelkeukens te impregneren met een speciale coating, de kleuterkeukens en kindermeubelen van steigerhout zijn dan beschermd tegen vuil en water en makkelijker schoon te maken ( aan te raden in de kinderopvang). Ook een unieke kleur is mogelijk dankzij de verschillende soorten washing.

Sorteer op
Sorteer op
© 2008 - 2020 Kidsplaytables | Kinderspeelhoek en kinderopvang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel