Kinderhoek Bouwmarkt

Vorige Artikel 2 van 6 Volgende

Ook in de bouwmarktsector wordt de behoefte aan een kinderhoek steeds groter. Steeds meer zie je tegenwoordig complete gezinnen met kleine kinderen shoppen in de bouwmarkt. Het is dan ook niet vreemd, dat steeds meer bouwmarkten over gaan tot aanschaf van een complete kinderhoek in combinatie met verschillende speelelementen verspreidt over de gehele bouwmarkt.

Hier ziet u een voorbeeld van een kinderhoek in een Bouwwmarkt. In dit voorbeeld ziet u u een kinderhoek ingericht in de winkel van de Gamma

Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden voor de inrichting van uw kinderhoek en kinderspeelhoek. Kijkt u ook eens bij de andere voorbeelden van onze kinderspeelhoeken.

Kids Playtables is dé specialist op het gebied van levering en inrichting van uw wachtruimte en/of Speelruimte, Speelhoek en kinderhoek van o.a. Ziekenhuis, Huisarts, Tandartspraktijk en Kinderopvang. Ook leveren wij op grote schaal aan o.a. scholen, apothekers, fysiotherapeuten, ziekenhuizen,gemeentehuizen,kinderdagverblijven,overheidsinstellingen en autodealers en wat natuurlijk ook niet onbelangrijk is, alle artikelen tegen zeer concurrerende prijzen.

© 2008 - 2023 Kidsplaytables | Kinderspeelhoek en kinderopvang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel