Hoe kunt u bestellen bij Kidsplaytables?

U kunt op 3 manieren bestellen:

  1. Via de webwinkel op www.kidsplaytables.nl  | De artikelen kunt u kopen in de webwinkel door de artikelen in uw winkelwagen te plaatsen en vervolgens af te rekenen. Vooraf maakt u tijdens het bestelproces een account aan. Nadat de bestelling en betaling is afgerond, ontvangt u een automatische emailbevestiging in uw mailbox. U ontvangt daarna altijd een handmatig bericht over de ontvangst van de betaling en de verzending van de bestelling.
  2.  Telefonisch bij de klantenservice tijdens openingstijden op telefoonnummer: 071-8874641
  3. Per email naar info@kidsplaytables.nl

Hoe kunt u betalen?

Bedrijven en instellingen

Op Factuur voor geregistreerde klantenVoor bedrijven, scholen, kinderopvanginstellingen en speelotheken bestaat naast de onderstaande betaalmogelijkheden voor particulieren ook om achteraf te betalen middels een Factuur.  Let wel alleen geregistreerde klanten kunnen bij ons op factuur kopen. Betaling binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling.  Uw kredietwaardigheid wordt gecheckt en bij twijfel wordt er contact met u opgenomen.

Particulieren

234x100.gif

Ideal. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde Internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Overschrijving via Bank of Giro, U kunt het totaalbedrag overmaken op rekeningnummer: 561973423 ten name van Kidsplaytables te Noordwijk. In dit geval gaan wij pas over tot de verwerking van uw bestelling zodra de betaling ontvangen is. Het duurt ongeveer twee werkdagen voordat een vooruitbetaling bij ons verwerkt is. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op de website vermeld staan.

Internationale Bankgegevens:
IBAN: NL88ABNA0561973423
BIC:ABNANL2A

Paypal is een betaalservice om wereldwijd te betalen op internet. Je kan een gratis account openen, en er geld opzetten via een bankrekening of creditcard. Bij betalingen hoef je vervolgens alleen je e-mailadres en wachtwoord op te geven. Dat werkt zeer snel, en er wordt geen naam of rekeningnummer doorgegeven. PayPal is niet 100% veilig: als iemand misbruik maakt van je account is je tegoed niet verzekerd (zoals bij een bank). PayPal biedt ook mogelijkheden voor zakelijke gebruikers. Betaling via Paypal kunt u overmaken op onze paypal emailadres info@kidsplaytables.nl 

Meer over verzenden, garantie en betalen kunt u vinden in de Algemene Voorwaarden

Klantenservice

© 2008 - 2024 Kidsplaytables | Kinderspeelhoek en kinderopvang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel