Interactieve touchscreen spelcomputers

Onze interactieve touchscreen speelsystemen met speciaal ontwikkelde software voor kinderen, bieden wij in verschillende vormen aan. Zo kan er gekozen worden om de kinderhoek uit te rusten met onze eigen Playtouch terminals, waarbij de kinderen met verschillende touchscreen spelletjes kunnen spelen, waarbij tegelijkertijd de vaardigheden van het kind op de proef worden gesteld. Zo ontstaat er een mooie interactieve speelhoek waar de kinderen hun vaardigheden kunnen ontwikkelen terwijl de klant op zijn gemak kan winkelen. Op alle Playpoint interactieve spelcomputers zitten overigens al 10 software spellen standaard voorgeinstaleerd voor u. Verder bieden wij u de mogelijkheid, om op de Playtouch Spelcomputer, software te voorzien in uw huisstijl, merk en logo. Vraag ons naar de mogelijkheden.             

Sorteer op
 • Vrijstaand speelsysteem met Touchscreen Spelcomputer
  Vrijstaand speelsysteem met Touchscreen Spelcomputer

  Deze speeltoren met een touchscreen Spelcomputer van Kidsplaytables is hét begin van een geweldige kinderspeelhoek. Kinderen kunnen uren zoet worden gehouden met dit vrijstaande spelsysteem met bijbehorende spelmodules die naar…

  € 3.695,00
 • Speelsysteem kinderhoek met Touchscreen Spelcomputer
  Speelsysteem kinderhoek met Touchscreen Spelcomputer

  Dit mooie nieuwe speelsysteem voor uw kinderhoek " Kidsplay Touch" laat twee aanpassingen zien: de geïntegreerde spelsystemen Beads Tree Table en Car.

  Door dit hekwerk te gebruiken heeft uw kinderhoek geen muren nodig, kan…

  € 3.975,00
 • Nieuw

  Touchscreen Spelcomputer wandspel 43 inch wit
  Touchscreen Spelcomputer wandspel 43 inch wit

  Touchscreen Spelcomputer Wandspel 43 inch in de kleur Wit is een kinder touchscreen spelcomputer welke je aan de wand bevestigd en waardoor 4 kinderen tegelijk kunnen spelen.

  Deze Interactieve Touchscreen Spelcomputer is speciaal…

  € 5.743,00
 • Nieuw

  Touchscreen Spelcomputer wandspel 21 inch wit
  Touchscreen Spelcomputer wandspel 21 inch wit

  Touchscreen Spelcomputer Wandspel 21 inch in de kleur Wit is een kinder touchscreen spelcomputer welke je aan de wand bevestigd waardoor deze weinig ruimte in neemt.

  Deze Interactieve Touchscreen Spelcomputer is speciaal…

  € 2.395,00
 • Juliette Touchscreen Wandspel blauw
  Juliette Touchscreen Wandspel blauw

  Deze touchscreen Spelcomputer 17 inch in de kleur Bl;auw is een kinder touchscreen wandcomputer welke je aan de wand bevestigd waardoor deze weinig ruimte in neemt.

  Deze Interactieve Touchscreen Spelcomputer is speciaal…

  € 2.295,00
 • Juliette Touchscreen Wandspel wit
  Juliette Touchscreen Wandspel wit

  Deze touchscreen Spelcomputer 17 inch in de kleur Wit is een kinder touchscreen wandcomputer welke je aan de wand bevestigd waardoor deze weinig ruimte in neemt.

  Deze Interactieve Touchscreen Spelcomputer is speciaal ontwikkeld…

  € 2.295,00
 • Tv Cartoon met mediaspeler combinatie Kast Victor
  Tv Cartoon met mediaspeler combinatie Kast Victor

  Deze mooie tv kast "Victor" bevat een Media speler en een LCD-scherm.

  Deze Cartoon tv met mediaspeler is de ideale oplossing om de kinderen bezig te houden met korte filmpjes in de kids corner. De kinderen kijken even leuk tv…

  € 975,00 € 895,00
 • Playtouch Vrijstaand Spelsysteem Victor
  Playtouch Vrijstaand Spelsysteem Victor

  Met de Victor Playtouch kan je alle kanten op. Deze mooie zeer solide kast bevat een interactieve speelsysteem met speciaal ontwikkelde software voor kinderen, Wij bieden deze in verschillende vormen aan. Deze touchscreen…

  € 2.735,00 € 2.295,00
 • Playtouch Vrijstaand Spelsysteem Bravo
  Playtouch Vrijstaand Spelsysteem Bravo

  De Bravo is een vrijstaand speelsysteem met een touchscreen spelcomputer met een door onze leverancier zelf ontwikkelde software.

  Met de Bravo Playtouch kun je alle kanten op. Deze mooie zeer solide kast bevat een interactieve…

  € 2.695,00 € 2.395,00
 • Playtouch Software
  Playtouch Software

  Op de Touchscreen spelcomputers van Kidsplaytables zijn al 13 leuke en educatieve games voor geïnstalleerd. Deze game software bestaat uit 13 spelletjes voor een leeftijdsgroep van 3 tot 10+ jaar.
  De volgende spelletjes zijn op…

Sorteer op
© 2008 - 2022 Kidsplaytables | Kinderspeelhoek en kinderopvang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel