Interactieve Spelcomputers Wandbevestiging Interactieve Spelcomputers Vrijstaand Spelsysteem charlietvkast.jpg

Onze Playpoint interactieve speelsystemen met speciaal ontwikkelde software voor kinderen, bieden wij in verschillende vormen aan. Zo kan er gekozen worden om de kinderhoek uit te rusten met onze eigen Playtouch terminals, waarbij de kinderen met verschillende touchscreen spelletjes kunnen spelen, waarbij tegelijkertijd de vaardigheden van het kind op de proef worden 

 gesteld. Zo ontstaat er een mooie interactieve speelhoek waar de kinderen hun vaardigheden kunnen ontwikkelen terwijl de klant op zijn gemak kan winkelen. Op alle Playpoint interactieve spelcomputers zitten overigens al 10 software spellen standaard voorgeinstaleerd voor u. Verder bieden wij u de mogelijkheid, om op de Playtouch Spelcomputer, software te voorzien in uw huisstijl, merk en logo. Vraag ons naar de mogelijkheden.                                 

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om de kinderhoek uit te rusten met bijvoorbeeld een tv/dvd combinatie

Nieuw in ons assortiment zijn de leuke Lollipops. Deze zijn er in verschillende kleuren en uitvoeringen. U kunt kiezen uit de Lollipop Cartoon TV en de Lollipop Interactieve Touchscreen Spelcomputer.

Sorteer op
  • Speelsysteem kinderhoek met Touchscreen Spelcomputer
    Speelsysteem kinderhoek met Touchscreen Spelcomputer

    Dit mooie nieuwe speelsysteem voor uw kinderhoek " Kidsplay Touch" laat twee aanpassingen zien: de geïntegreerde spelsystemen Beads Tree Table en Car.

    Door dit hekwerk te gebruiken heeft uw kinderhoek geen muren nodig, kan…

    € 3.975,00
© 2008 - 2019 Kidsplaytables | Kinderspeelhoek en kinderopvang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel