Onze interactieve touchscreen speelsystemen met speciaal ontwikkelde software voor kinderen, bieden wij in verschillende vormen aan. Zo kan er gekozen worden om de kinderhoek uit te rusten met onze eigen Playtouch terminals, waarbij de kinderen met verschillende touchscreen spelletjes kunnen spelen, waarbij tegelijkertijd de vaardigheden van het kind op de proef worden gesteld. Zo ontstaat er een mooie interactieve speelhoek waar de kinderen hun vaardigheden kunnen ontwikkelen terwijl de klant op zijn gemak kan winkelen. Op alle Playpoint interactieve spelcomputers zitten overigens al 10 software spellen standaard voorgeinstaleerd voor u. Verder bieden wij u de mogelijkheid, om op de Playtouch Spelcomputer, software te voorzien in uw huisstijl, merk en logo. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

Sorteer op
 • Playtouch Software
  Playtouch Software

  Op de Touchscreen spelcomputers van Kidsplaytables zijn al 13 leuke en educatieve games voor geïnstalleerd. Deze game software bestaat uit 13 spelletjes voor een leeftijdsgroep van 3 tot 10+ jaar.
  De volgende spelletjes zijn op…

 • Nieuw

  Touchscreen Spelcomputer wandspel 21 inch wit
  Touchscreen Spelcomputer wandspel 21 inch wit

  Touchscreen Spelcomputer Wandspel 21 inch in de kleur Wit is een kinder touchscreen spelcomputer welke je aan de wand bevestigd waardoor deze weinig ruimte in neemt.

  Deze Interactieve Touchscreen Spelcomputer is speciaal…

  € 2.499,00
 • Nieuw

  Touchscreen Spelcomputer wandspel 43 inch wit
  Touchscreen Spelcomputer wandspel 43 inch wit

  Touchscreen Spelcomputer Wandspel 43 inch in de kleur Wit is een kinder touchscreen spelcomputer welke je aan de wand bevestigd en waardoor 4 kinderen tegelijk kunnen spelen.

  Deze Interactieve Touchscreen Spelcomputer is speciaal…

  € 5.999,00
 • Juliette Touchscreen Wandspel blauw
  Juliette Touchscreen Wandspel blauw

  Deze touchscreen Spelcomputer 17 inch in de kleur Blauw is een kinder touchscreen wandcomputer welke je aan de wand bevestigd waardoor deze weinig ruimte in neemt.

  Deze Interactieve Touchscreen Spelcomputer is speciaal ontwikkeld…

  € 2.295,00
 • Juliette Touchscreen Wandspel wit
  Juliette Touchscreen Wandspel wit

  Deze touchscreen Spelcomputer 17 inch in de kleur Wit is een kinder touchscreen wandcomputer welke je aan de wand bevestigd waardoor deze weinig ruimte in neemt.

  Deze Interactieve Touchscreen Spelcomputer is speciaal ontwikkeld…

  € 2.295,00
© 2008 - 2024 Kidsplaytables | Kinderspeelhoek en kinderopvang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel