Retourneren

De koper heeft het recht om de ontvangen goederen, zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen aan Kidsplaytables.nl te retourneren, onder de volgende voorwaarden:

 1. De retourzending dient altijd van tevoren per e-mail te worden aangemeld.
 2. De retour gezonden artikelen dienen uitdrukkelijk ongebruikt en onbeschadigd in originele verpakking, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd (indien niet aangetekend verstuurd, kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor zoek geraakte post stukken!) te worden teruggestuurd, vergezeld van (een kopie van) de factuur.
 3. De koper krijgt in dit geval naar wens een vervangend artikel toegestuurd of het aankoopbedrag terug.
 4. Indien u kiest voor een verzendmethode waar kosten aan verbonden zijn dan worden deze kosten niet gerestitueerd.
 5. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde poststukken worden door Kidsplaytables.nl niet aangenomen, ongeacht de reden van het terug sturen.
 6. Reeds betaalde bedragen worden binnen 30 dagen aan u terugbetaald.
 7. Retourzendingen dienen te zijn vergezeld van een formulier voor retourzendingen/garantie. Deze kunt u hier downloaden.
 8. LET OP! Indien u geen retour-formulier invult en meestuurt in de retourzending, kunnen wij de retour gezonden goederen niet in behandeling nemen.
 9. Indien u een verkeerde bestelling heeft ontvangen, zal Kidsplaytables.nl zorgen voor het verzenden van de juiste producten. Ook vergoedt Kidsplaytables.nl de gemaakte verzendkosten volledig, tenzij de klant zelf een verkeerd product of verkeerde maat heeft besteld.
 10.  Geldt niet voor 2e kansjes (zie algemene voorwaarden 4.4. ) 2e kansjes mogen niet geruild en/of gertourneerd worden. U accepteerd dat deze gebrukerssporen, verf/lakschade en/of putjes/krassen kunnen hebben.

Ruilen

Producten ruilen:

 1. Producten kunt u ruilen binnen 7 dagen.
 2. Indien u één of meerdere producten wenst te ruilen dan dient dit van tevoren per e-mail te worden gemeld.
 3. De retour gezonden artikelen dienen uitdrukkelijk ongebruikt en onbeschadigd in originele verpakking, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd (indien niet aangetekend verstuurd, kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor zoek geraakte post stukken!) te worden teruggestuurd, vergezeld van (een kopie van) de factuur.
 4. U draagt hierbij zelf de kosten van de retourzending. 
  Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde poststukken worden door Kidsplaytables.nl niet aangenomen, ongeacht de reden van het terug sturen.
 5. Voor het opsturen van de vervangende artikelen wordt een bijdrage in de verzendkosten in rekening gebracht. Indien het poststuk aangetekend verzonden is, worden deze kosten ook in rekening gebracht. Maak dit bedrag aan ons over, op rekening , o.v.v. het factuurnummer.
 6. Retourzendingen dienen te zijn vergezeld van een formulier voor retourzendingen/garantie. Deze kunt u hier downloaden.
 7. LET OP! Indien u geen retour-formulier invult en meestuurt in de retourzending, kunnen wij de artikelen niet omruilen.
 8. Indien u een verkeerde bestelling heeft ontvangen, zal Kidsplaytables.nl zorgen voor het verzenden van de juiste artikelen. Ook vergoedt Kidsplaytables.nl de gemaakte frankeerkosten volledig, tenzij de klant zelf een verkeerd product of verkeerde maat heeft besteld.
 9. Geldt niet voor 2e kansjes (zie algemene voorwaarden 4.4. ) 2e kansjes mogen niet geruild en/of gertourneerd worden. U accepteerd dat deze gebrukerssporen, verf/lakschade en/of putjes/krassen kunnen hebben. 
NaamWebshoporders
T.a.v.Kidsplaytables/retourneren
Post adresNieuwe Gracht 1a
Postcode en Plaats        3763 LP  Soest- The Netherlands

 

Uitzonderingen
Een product kan niet geruild of geretourneerd worden indien:

 • Producten die beschadigd, gebruikt of incompleet zijn.
 • Producten die op speciaal verzoek gemaakt zijn.
 • Producten die op maat gemaakt zijn
 • Het een 2e kansje is

Klantenservice

© 2008 - 2024 Kidsplaytables | Kinderspeelhoek en kinderopvang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel