Kinderhoek Inrichten

Grootste aanbod meubels en speelgoed voor het creëren of maken van een professionele kinderhoekspeelhoek inrichting. Kidsplaytables levert u het totaal concept voor inrichting van uw Wachtruimte, Kinderhoek, Speelhoek en de kinderopvang. Overal waar kinderen moeten wachten, hebben wij een oplossing voor u. Wij leveren door heel Europa aan zowel de kleinere ondernemers tot aan de grote multinationals.

Kinderspeelhoek groot

Onze specialisme is het (her) inrichten van uw Kinderhoek, Speelhoekje of Speelruimte van de grotere wachtruimtes van o.a. de gezondheidszorg zoals bijv Ziekenhuizen, Huisartspraktijken, Tandartspraktijken etc... Tevens kunt u uit onze superdikke gids van meer dan 700 bladzijdes voor de kinderopvang de totale inrichting bestellen voor uw kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en kinderopvang. Wilt u als inkoper van de overheid een Europese Aanbesteding doen ? Neemt u dan contakt met ons op via email of voor direct contakt met een van onze medewerkers via +31718874641

Wij bieden u kinderspeelhoeken, spelwandpanelen, speeltafels, kindermeubelen, voetbaltafels, tafeltennistafels, biljarttafels, speelhuisjes, glijbanen en nog teveel om op te noemen. 

Voor elke ruimte en speelhoek hebben wij voor u de gepaste oplossing, heeft u wellicht zelf een idee over de manier hoe u uw kinderhoek en/of speelhoek wilt inrichten ? Wij kunnen u hierbij helpen en eventueel een vrijblijvende offerte aanbieden.

Ook zijn wij in staat de grotere projecten uit te voeren. Wilt u bijv in 20 van uw fillialen dezelfde kinderhoek maken ?  Voor deze grotere projecten kunnen wij vanzelfsprekend een passende scherpe offerte aanbieden. Wij vertellen wij u graag meer over kindermeubels en hoe wij uw kinderhoek met een thema kunnen inrichten.

Kijkt u ook eens even bij ons nieuwe "hekwerk concept" Kidsplaytables biedt u nu ook de mogelijkheid om een unieke kinderhoek te creëren met onze hekwerk concept. Met dit unieke Het unieke hekwerk van Kidsplaytabes kan compleet naar wens een kinderhoek gecreëerd worden worden in elke afmeting en hoogte welke u maar wenst, meerdere constructies en variaties zijn mogelijk.

Kijkt u hier voor een greep uit onze referenties;

Neem gerust contakt met ons op voor meer informatie en offertes voor de inrichting van uw Speelhoek.

© 2008 - 2019 Kidsplaytables | Kinderspeelhoek en kinderopvang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel