Nieuwe kinderhoek voor Gezondheidscentrum SaendelftKinderhoek Massimo Italiaans restaurant

Gezondheidscentrum Saendelft uit Assendelft heeft vorige week speciaal voor haar 'kleine" klanten, een nieuwe kinderhoek laten plaatsen door de firma Kidsplaytables uit Noordwijk. De mooie uitgekiende kinderspeelhoek werd geplaatst in de wachtruimte van dit mooie nieuwe gezondheidscentrum in Assendelft. Het gezondheidscentrum was op zoek naar wand-speelgoed, omdat zij af wilden van het losslingerend speelgoed op de vloer. Kidsplaytables adviseerde hierop de inmens populaire wand speelpanel trein van Beleduc aan te schaffen in combinatie met een speeltoren van KPW met vaste speel-elementen. Deze mooie speeltoren maakte het plaatje compleet.

lees verder ......

Kidsplaytables heeft voor zijn bedrijfspresentatie een bedrijfsfilmpje gemaakt. Kijkt u snel...

Kidsplaytables inrichter Kinderhoek is nu ook op het Youtube kanaal te vinden.

Kidsplaytables is marktleider en dé specialist op het gebied voor het inrichten en het leveren van uw kinderhoek, kinderspeelhoek en kindermeubels.

Kidsplaytables heeft een zeer ruime ervaring in het (her)inrichten van uw kinderhoek en/of wachtruimte voor zowel de detailhandel, overheid, gemeentelijke instellingen, gezondheidszorg en de kinderopvang. Wij leveren aan bedrijven alsmede aan particulieren het grootste aanbod wachtruimte kindermeubelen en speelmeubelen van Europa. Wilt u uw Kinderhoek of Speelhoek inrichten? Kijk dan snel op onze zeer uitgebreide website.

Nieuwe Kinderhoek voor Italiaans Restaurant Massimo

2013-06-1320.27.33.jpg

 

Italiaans Restaurant Massimo uit Noordwijkerhout heeft vorige week speciaal voor haar 'kleine" klanten, een nieuwe kinderhoek laten plaatsen door de firma Kidsplaytables uit Noordwijk. De mooie uitgekiende kinderspeelhoek werd geplaatst op de 1e etage van dit mooie sfeervolle restaurant uit Noordwijkerhout en bestaat uit div educatieve wand spelpanelen, een supergave Vuurtorenspeeltafel, een Paddestoel Lego Speeltafel en een heuse complete kinderkeuken waarin de kinderen hunfantasie kunnen gebruiken om zelf hun Pizza's te kunnen bakken.

lees verder ......

Een uitgekiende kinderspeelhoek zorgt voor hogere omzet

Een uitgekiende kinderspeelhoek zorgt voor hogere omzet

Door het plaatsen van een uitgekiende kinderspeelhoek voorziet u in de vraag van de kinderen en creëert u rust. Uw gasten zullen ongestoord kunnen eten en zullen langer blijven zitten. Een langer en aangenamer verblijf in uw horeca etablissement betekend hogere omzet !

 

 lees verder ......

Gezondheidszorg gaat voor kwaliteit Kinderspeehoeken

Gezondheidszorg gaat voor kwaliteit Kinderspeehoeken

Noordwijk, 1 Aug 2010. Kwaliteit in de gezondheidszorg is in deze tijd meer dan ooit belangerijk. Dit geldt niet alleen voor de service van de medische specialisten naar de patienten toe ook de kwaliteit van de wachtruimte in het ziekenhuis staan hoog in het vaandel. Een kinder speelhoek mag daarom ook niet ontbreken.

lees verder ......

Intratuin Duiven kiest voor kinderhoek van Kidsplaytables

Intratuin Duiven kiest voor kinderhoek van KidsplaytablesIntratuin Duiven heeft vorige week de nieuwe kinderhoek laten plaatsen door de firma Kidsplaytables uit Noordwijk. De mooie kinderspeelhoek werd geplaatst in de Tuincafé van Intratuin Duiven. In dit mooie restaurant kunnen de ouders nu rustig een broodje eten en een kopje koffie nemen terwijl hun kinderen zich vermaken in de speelhoek.  

lees verder ......

 

KPW-Europe ontwikkeld nieuwe Kinderspeeltafel

Logo Kidsplaytables

In opdracht van Kidsplaytables heeft KPW-Europe een nieuwe Kinderspeeltafel ontwikkeld. Opdracht was een vrolijke Kinderspeeltafel te ontwikkelen welke zou passen in een peuterspeelzaal, kinderdagverblijf of kinderspeelhoek. Het uiteindelijke ontwerp is

lees verder ......

 

Baff Muziekmeubels nieuw bij Kidsplaybles

Logo Kidsplaytables

Noordwijk, 10 Nov 2011. Met de Baff Muziekmeubels heeft Kidsplaytables weer een uniek product in huis gehaald. De Baff Muziekmeubels zijn een nieuwe sensatie in de kindermeubelbranche. Baff Muziekmeubels zijn kindermeubels waar ritme in zit: instrument en meubel ineen!

lees verder ......

Nieuwe Kinderhoek voor Pannekoeken Restaurant Le Patapouf

paddestoelspeeltafelmetkrukjes12.jpgPannekoeken Restaurant Le Patapouf in Gouda heeft        vorige week speciaal voor haar feestelijke opening op 17  Maart 2012, een nieuwe kinderhoek laten plaatsen door de firma Kidsplaytables uit Noordwijk. De mooie uitgekiende kinderspeelhoek werd geplaatst in het Pannekoeken Restaurant Le Patatpouf en bestaat uit div educatieve wand spelpanelen, een super grote kralenkubus, een Paddestoel Lego Speeltafel en een heuse kinderkeuken waarin de kinderen zelf hun pannekoeken kunnen bakken. In dit mooie Pannekoeken Restaurant in Gouda kunnen de ouders nu rustig een lekkere Pannekoek eten en gezellig wat drinken terwijl hun kinderen zich vermaken in de kinderspeelhoek. 

lees verder ......

© 2008 - 2024 Kidsplaytables | Kinderspeelhoek en kinderopvang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel