Logo Kidsplaytables

Noordwijk, 10 Nov 2011. Met de Baff Muziekmeubels heeft Kidsplaytables weer een uniek product in huis gehaald. De Baff Muziekmeubels zijn een nieuwe sensatie in de kindermeubelbranche. Baff Muziekmeubels zijn kindermeubels waar ritme in zit: instrument en meubel ineen!

Het nieuwe muziek-meubelmerk Baff combineert het plezier van muzikale ritmes met functionaliteit en modern design in één meubel en is het perfecte instrument voor de muzikale opvoeding voor jonge kinderen vanaf 2 jaar.

Deze unieke muziekmeubels van Baff zijn verkrijgbaar bij Kidsplaytables uit Noordwijk. De Baff muziekmeubels zijn uitermate geschikt voor in de kinderkamer en elke andere ruimte voor kinderen te integreren en bieden tegelijkertijd een verrassende meerwaarde! Een gemakkelijke kinderstoel of muziekkrukje wordt van het ene op het andere moment een muziekinstrument dat erg goed klinkt en veel plezier geeft.

Baff muziekmeubels geven plezier en bevorderen het gevoel voor ritme van kinderen al in jonge jaren. Baff kinderstoelen en krukjes bestaan er in diverse maten voor verschillende leeftijden,
ook voor volwassenen is er zelfs een echte loungestoel. Deze kindermeubels van Baff zullen als muziek in uw oren klinken ! Deze muziek kindermeubels welke bij Kidsplaytables verkocht worden zijn ideaal voor bijv in uw kinderhoek, peuterspeelzaal, kinderopvang of gewoon bij uw thuis. De muziekmeubels van Baff zijn geverfd met een milieuvriendelijke, watergedragen en geur arme verf. Daarnaast is het geschikt voor "(speelgoed test - BS EN 71-3:1995)" gebruik in kinderkamers en op kindermeubelen.

Kidsplaytables heeft jarenlange ervaring in het inrichten van de kinder-speelhoek in de gezondheidszorg. Graag adviseren wij u bij de juiste keuze van de inrichting van de speelhoek welke past in uw organisatie.

Neemt u contakt met ons op of neem alvast een kijkje op onze website www.kidsplaytables.nl

© 2008 - 2024 Kidsplaytables | Kinderspeelhoek en kinderopvang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel