Kiddy Speelbank. Ontdek onze traploos configureerbare speelbank die de fantasie en creativiteit van uw kind stimuleert. Van loungen tot bouwen, van klimmen tot inventief een hut bouwen.

Kiddy Speelbank Modulair

 

Multifunctioneel

De Kiddy Speelbank is een zeer veelzijdig meubelstuk dat voor verschillende functies kan worden gebruikt. Het heeft ontelbare mogelijkheden en kan o.a. dienen als bank, speelzaal voor binnen, slaapmatras, speeltent, speelhuisje, ruimteschip en meer. De modulaire speelbank is geschikt voor een brede leeftijdscategorie en is het perfecte Montessoricadeau waar een kind jarenlang plezier van kan hebben. 

Stimuleert motoriek

Wanneer u de Kiddy Play Sofa gebruikt, kan uw kind profiteren van een positieve fysieke en emotionele ontwikkeling. Het kan helpen bij de grove motoriek, open spel, probleemoplossende vaardigheden, zelfvertrouwen, nieuwsgierigheid, fysiek zelfbewustzijn en ruimtelijk inzicht. Deze Kiddy Play Couch zorgt ook voor vestibulaire stimulatie, waardoor uw kind het evenwicht beter begrijpt.

Zachte materialen

Deze modulaire Speelbank is gemaakt van zachte, duurzame en geurvrije materialen. Het heeft ook geen scherpe hoeken en kan worden opgevouwen voor eenvoudig opbergen. Elk element is afgezet met superzachte bekledingsstof, de hoezen zijn afneembaar en machinewasbaar op 30°C.

10-delige set

Deze 10-delige set bevat twee opvoubare basismatrassen voor meer flexibiliteit, twee trapeziumvormige kussens, twee langwerpige kussen en vier ronde kussens

Specificaties Speelbank:

  • Afmetingen speelbank: 140 x 75 x 20 cm. Afmetingen zijn afhankelijk van de opstelling, zie foto met de exacte afmetingen voor indicatie van de grootte van elk stuk schuimkussen
  • De stof is 100% polyester en heeft de ontvlambaarheids- en OEKO-TEX Standard 100 18.HLT.555349 HOHENSTEIN HTTI-tests doorstaan. Het schuim is gemaakt van flexibel polyether-polyurethaanschuim en is gecertificeerd door de STANDARD 100 by OEKO-TEX® Annex 4, productklasse I.

Deze Kiddy Speelbank zal uw kind zeker urenlang speelplezier bezorgen, terwijl het ook een kans biedt voor fysieke en emotionele groei. 

Let op: Kinderen moeten te allen tijde onder toezicht staan ​​van een volwassene.

Sorteer op
© 2008 - 2024 Kidsplaytables | Kinderspeelhoek en kinderopvang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel