Kinderhoek Gezondheidszorg

Artikel 4 van 6

Kinderspeelhoeken in de gezondheidszorg zijn al jaren niet meer weg te denken. Je ziet steeds meer kinderhoeken in o.a. ziekenhuizen, gezondheidscentra, huisartspraktijken, kinderafdelingen bij het GGZ en nog veel meer. Veelal zijn kinderen onrustig en zenuwachtig en zijn zij snel verveeld, een uitgekiende kinderspeelhoek biedt dan de uitkomst. Niet alleen leidt het de kinderen af, van wat er nog gaat komen, ook de ouders geeft het een stuk rust.

Hier ziet u een voorbeeld van een kinderhoek in de Gezondheidszorg.

Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden voor de inrichting van uw kinderhoek en kinderspeelhoek. Kijkt u ook eens bij de andere voorbeelden van onze kinderspeelhoeken.

Kids Playtables is dé specialist op het gebied van levering en inrichting van uw wachtruimte en/of Speelruimte, Speelhoek en kinderhoek van o.a. Ziekenhuis, Huisarts, Tandartspraktijk en Kinderopvang. Ook leveren wij op grote schaal aan o.a. scholen, apothekers, fysiotherapeuten, ziekenhuizen,gemeentehuizen,kinderdagverblijven,overheidsinstellingen en autodealers en wat natuurlijk ook niet onbelangrijk is, alle artikelen tegen zeer concurrerende prijzen.

© 2008 - 2024 Kidsplaytables | Kinderspeelhoek en kinderopvang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel