Nieuwe kinderhoek voor Gezondheidscentrum SaendelftKinderhoek Massimo Italiaans restaurant

Gezondheidscentrum Saendelft uit Assendelft heeft vorige week speciaal voor haar 'kleine" klanten, een nieuwe kinderhoek laten plaatsen door de firma Kidsplaytables uit Noordwijk. De mooie uitgekiende kinderspeelhoek werd geplaatst in de wachtruimte van dit mooie nieuwe gezondheidscentrum in Assendelft. Het gezondheidscentrum was op zoek naar wand-speelgoed, omdat zij af wilden van het losslingerend speelgoed op de vloer. Kidsplaytables adviseerde hierop de inmens populaire wand speelpanel trein van Beleduc aan te schaffen in combinatie met een speeltoren van KPW met vaste speel-elementen. Deze mooie speeltoren maakte het plaatje compleet.

Terwijl de patienten aan het wachten zijn op hun afspraak, vermaken de kinderen zich de nieuwe kinderspeelhoek.  Terwijl onze monteur de nieuwe speelwand in de vorm van een trein op de wand plaatste, wisten de kinderen niet hoe snel zij met het nieuwe speelgoed moesten gaan spelen.

nieuwe kinderhoek italiaans restaurant massimo

Er zijn natuurlijk meerdere redenen om als bedrijf een kinderspeelhoek in uw wachtruimte aan te schaffen. Uw gasten kunnen ongestoord wachten op hun afspraak terwijl de kinderen totaal ontspannen spelen in de kinderhoek., Patienten tevreden, kinderen tevreden.

Heeft u ook interesse in een mooie kinderhoek ? De firma Kidsplaytables wil u graag adviseren hierover. Neemt u contact op met de firma Kidsplaytables uit Noordwijk of kijk op de zeer uitgebreide website: www.kidsplaytables.nl

© 2008 - 2024 Kidsplaytables | Kinderspeelhoek en kinderopvang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel