Speelhoek in Intratuin Duiven

Intratuin Duiven heeft vorige week de nieuwe kinderhoek laten plaatsen door de firma Kidsplaytables uit Noordwijk. De mooie kinderspeelhoek werd geplaatst in de Tuincafé van Intratuin Duiven. In dit mooie restaurant kunnen de ouders nu rustig een broodje eten en een kopje koffie nemen terwijl hun kinderen zich vermaken in de speelhoek. Intratuin koos voor ons mooie speelsysteem Mushroom in combinatie met een zandtafel magneet. Om het geheel compleet te maken kozen zij voor de kinderstoeltjes van KPW.

Intratuin Duiven is de grootste van deze franchiseketen in Nederland en geldt al sinds de opening in 2006 als proeftuin voor de andere Intratuin vestigingen. Ook deze vernieuwde speelhoek in het tuincafé is daar een voorbeeld van. De kinderhoek is door Kidsplaytables speciaal samengesteld voor de kinderen tot een leeftijd van ongeveer 8 jaar. Met name vanwege de pedagogische waarde van de speelhoek, is er in deze speelhoek speciaal gekozen voor speelsystemen welke een uitdaging zouden vormen voor de kinderen. 

 Speelsysteem Mushroom voor Intratuin Duiven educo zandtafel magneet

De bedoeling is, dat meerdere Intratuinen dit concept volgen en ook zij kiezen voor een speelhoek met pedagogische speelwaarde. Er zijn natuurlijk meerdere redenen om als bedrijf een kinderspeelhoek in uw horeca etablissement aan te schaffen. Uw gasten kunnen ongestoord eten en drinken, Tevreden gasten zijn terugkerende gasten! U hebt geen los speelgoed in uw horeca etablissement , Uw horeca etablissement staat bekend als kindvriendelijk en uw gasten met kinderen zullen hiervoor graag een blokje om rijden. Uw gasten tevreden, u tevreden en als pluspunt, een hogere omzet!

------------------------------------------------------------

Neemt u voor meer info contact op met Kidsplaytables.

Web: www.kidsplaytables.nl
Email: info@kidsplaytables.nl
Tel: +31641745542

© 2008 - 2024 Kidsplaytables | Kinderspeelhoek en kinderopvang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel