Zachte Reuze Foam Softplay Speelblokken set 1 + 2 van totaal 23 stuks

Artikelnummer: GSA 23-4
Vorige Artikel 5 van 19 Volgende
€ 769,99 € 699,99 (exclusief btw)

Reuze Reuze Foam speelblokken set 1 en 2 met in totaal 23 stuks van Kidsplaytables zijn ideaal voor de kinderopvang of in de betere kinderhoek van bijv een ziekenhuis of binnenspeeltuin.

Kleurrijke 23-delige set softplay blokken is perfectl voor creatieve bouw- en themaspellen. Spelen met foamblokken ontwikkelt ruimtelijke verbeeldingskracht en bevordert groepssamenwerking.

Foam Speelblokken, Foam bouwblokken en losse Foam Elementen van Kidsplaytables zijn een waardevolle aanvulling voor uw kinderhoek en kinderopvang.

Met onze losse foam speelelementen en foam bouwblokken kunnen de kinderen zelf hun favoriete speelhoek bouwen. Met de foam speelmatten, blokken sets en de foam cylinders bouwt u in een handomdraai een kasteel, grote toren of speeleiland.

Productomschrijving
Kleurrijke 23-delige set softplay blokken is perfect voor creatieve bouw- en themaspellen. Spelen met foamblokken ontwikkelt ruimtelijke verbeeldingskracht en bevordert groepssamenwerking. 
Bedekt met duurzaam en gemakkelijk schoon te maken kunstleer, gevuld met foam met hoge dichtheid. 

Softplayblokken:
- Veilig voor alle leeftijden
- Afwasbaar, makkelijk te reinigen

Hoogwaardig kwaliteits schuim met duurzaam kunstleer
- Ftalaat vrij
- EN-71 gecertificeerd
- Voorzien van CE-markering
- Dichtheid 25 kg/m3

© 2008 - 2022 Kidsplaytables | Kinderspeelhoek en kinderopvang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel