Kinderhoek met hekwerk groot

Artikel 3 van 17

Hekwerk voor het creëren van educatieve kinderhoek

Deze kinderhoek met hekwerk is een voorbeeld hoe een grote kinderhoek uw winst kan vergroten!

Door het hekwerk van Kidsplaytables te gebruiken heeft uw kinderhoek geen muren nodig, kan zonder moeite worden verplaatst naar elke ruimte, en is ruimtebesparend. Ook kunnen eventueel de spelsystemen Beads Tree Table of Car in dit hekwerk worden geplaatst.

Met dit hekwerk kunnen kinderen in een veilige omgeving spelen. Als ouders weten dat hun kinderen zichzelf vermaken in een veilige omgeving, kunnen zij zich volledig concentreren op het verkoopproces. Een aangepaste versie van uw hekwerk zal dan ook perfect bij uw bedrijf staan en kan tevens gebruikt worden als marketing tool.

Een veilige afscherming maken voor de kinderspeelhoek, zodat de kinderen ongestoord kunnen spelen en u de volledige aandacht kan richten op uw klant? Dat kan met ons veilig, stevig en multifunctioneel hekwerk. 

Een ander voordeel van de afscherming door het hekwerk zijn de verschillende ruimtes die hiermee gecreëerd worden. Er ontstaan door de afscherming met het hekwerk ruimtes diee zowel voor de kleine alsmede de iets grotere kinderen geschikt zijn. In de ene ruimte plaatst u bijv een touchscreen spelcomputer voor de wat grotere kinderen, terwijl u in de andere ruimte wat reuze speelblokken en zachte speelelementen neer zet voor de allerkleinsten.

Afmetingen hekwerk:
Paal: 103 x 5.5 x 5.5 cm
Hek: 95 ~ 113 x 78 x 2 cm

© 2008 - 2024 Kidsplaytables | Kinderspeelhoek en kinderopvang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel