Voordeelset

Wandspel | Wandspeelbord Krokodil 5-delige set

Vorige Artikel 13 van 22 Volgende
€ 200,00 € 175,00 (exclusief btw)

Deze mooie 5-delige Wandspel set Krokodil van Kidsplaytables maakt uw wachtruimte of kinderdagverblijf compleet. Speelwanden van KPW bevorderen de herkenning van verschillende vormen op een speelse manier waarbij er ook nadrukkelijk een beroep wordt gedaan op de vaardigheden van het kind.

Deze 5-delige wandspel set is geschikt voor zowel het individuele kind of kleine groepen kinderen. Het bevorderd het samen spelen en leren. De wandspelpaneel krokodil is gemaakt van vijf stukken met verschillende activiteiten, allemaal ontworpen om hand-oog coordinatie en fijne motoriek te stimuleren.

Kinderhoek Speelgoed van KPW is van hoogwaardige kwaliteit en bevorderd de creativiteit, inzicht en fantasie van kinderen. Onze spelpanelen zijn ideaal voor de kinderopvang en alle ruimtes welke ingericht zijn als kinderspeelhoek.

Specificaties Wand-Spelpaneel Krokodil

- Percussie-instrumenten;
- Spiegel;
- Magnetische pen ;
- Track & trace;
- Verschillende doolhoven;
- Kralenframe;
- Roterende tandwielen.

Afmetingen: (L x B x H) 187 x 61 x 15 cm

De krokodil is volledig geassembleerd in 5 stukken, elk stuk wordt geleverd met bevestigingsgaten en bevestigingsschroeven voor eenvoudige montage aan een muur.

© 2008 - 2023 Kidsplaytables | Kinderspeelhoek en kinderopvang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel