Voordelset

Wandspel | Wandspeelbord Rups 5-delige set

Artikelnummer: V4557
Artikel 31 van 55
€ 200,00 € 175,00 (exclusief btw)

Deze mooie 5-delige set Wandspel Rups maakt uw wachtruimte of kinderdagverblijf compleet. Speelwanden van KPW bevorderen de herkenning van verschillende vormen op een speelse manier waarbij er ook nadrukkelijk een beroep wordt gedaan op de vaardigheden van het kind.

Deze 5-delige wandspel set is geschikt voor zowel het individuele kind of kleine groepen kinderen. Het bevorderd het samen spelen en leren. Dit multifunctionele wandspelpaneel Rups is gemaakt van vijf stukken met verschillende activiteiten, allemaal ontworpen om hand-oog coordinatie en fijne motoriek te stimuleren.

Kinderhoek Speelgoed van KPW is van hoogwaardige kwaliteit en bevorderd de creativiteit, inzicht en fantasie van kinderen. Onze spelpanelen zijn ideaal voor de kinderopvang en alle ruimtes welke ingericht zijn als kinderspeelhoek.

Specificaties Wand-Spelpaneel Rups

Diverse functies dienen om de hand/oog-coordinatie en fijne motoriek te stimuleren.
Afmetingen: Lengte 185 cm / hoogte 83 cm, diepte 12 cm
Leeftijd 18mnd+

De wandspelpaneel Rups is volledig geassembleerd in 5 stukken, elk stuk wordt geleverd met bevestigingsgaten en bevestigingsschroeven voor eenvoudige montage aan een muur.

Specificatie Omschrijving
Materiaal Hout MDF
Bedrijfsmatig of particulier gebruik ? Bedrijfsmatig en particulier gebruik
© 2008 - 2024 Kidsplaytables | Kinderspeelhoek en kinderopvang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel