Soft Play Foam Blokken set 45 stuks wit-grijs | grote speelblokken | baby speelgoed | foamblokken | bouwblokken | Soft play speelgoed | schuimblokken

Artikelnummer: VE24225MC
Artikel 18 van 36
€ 179,99 (exclusief btw)

Set van 45 zachte speelblokken, schuimblokken wit-Grijs

Deze Grote set Foam speelblokken set van 45 foamblokken van Kidsplaytables zijn ideaal voor bij u thuis, de kinderopvang of in de betere kinderhoek van bijv een ziekenhuis of binnenspeeltuin.

Stimuleert het de ontwikkeling van motorische en handmatige vaardigheden

Deze Kleurrijke 45-delige set soft play blokken zijn er in 4 verschillende uitvoeringen qua kleur leverbaar en zijn perfect voor creatieve bouw- en themaspellen. Spelen met foamblokken ontwikkelt ruimtelijke verbeeldingskracht en bevordert groepssamenwerking. Ook stimuleert het de ontwikkeling van motorische en handmatige vaardigheden en stimuleert fysieke activiteit.

Met deze leuke set soft bouwblokken kunnen de kleine architecten hun eigen wereld creëren en verschillende constructies bouwen

Spelen met blokken

De speelblokken kunnen worden gebruikt tijdens corrigerende of therapeutische activiteiten. De set is perfect voor kinderdagverblijven, kleuterscholen en speeltuinen. Alle elementen zijn veilig en zacht.

Materiaal

De speelblokken set zijn gevuld met T2130 meubelschuim met het hygiënecertificaat. Schuim met hoge weerstand tegen indrukking. Het zachte schuim met verhoogde dichtheid wordt gekenmerkt door een hoge elasticiteit - het verbetert de efficiëntie van oefeningen en maakt het spelen veiliger. De hoezen zijn gemaakt van jerseystof die gemakkelijk te verwijderen en te wassen is op 30°C. De set is uit te breiden met andere schuimblokken uit ons aanbod. De afmetingen van de afzonderlijke elementen zijn te zien op de afbeeldingen.

Foam Speelblokken, Foam bouwblokken en losse Foam Elementen van Kidsplaytables zijn een waardevolle aanvulling voor uw kinderhoek en kinderopvang.

Met onze losse foam blokken en foam bouwblokken kunnen de kinderen zelf hun favoriete speelhoek bouwen. Met de foam speelmatten, blokken sets en de foam cylinders bouwt u in een handomdraai een kasteel, grote toren of speeleiland.

Perfect geschikt voor kleine, beweeglijke kinderen

De zachte speelelementen zijn perfect geschikt voor kleine, beweeglijke kinderen. Door onze zachte foam elementen biedt u kinderen de mogelijkheid om heerlijk te klimmen en te klauteren. Bovendien kunnen de kinderen zich op deze manier op een veilige wijze helemaal uitleven.

Zacht en veilig!

Het zachte soft play foam speelgoed in ons assortiment is niet alleen veilig, ze hebben vanwege het spelelement tevens een hoge speelwaarde en zijn uitermate geschikt voor in uw kinderhoek of gebruik in de kinderopvang. Onze Reuze Foam bouwblokken zijn gekeurd en getest volgens de EN-71 en CE normen. Deze set speelblokken zijn van hoogwaardige kwaliteit en bevatten een hoogwaardige kwaliteit meubelschuim afgewerkt met een Jersey hoes.

Wilt U meer informatie over de Reuze foam blokken, speelmatten en foam cylinders van Kidsplaytables ? Neemt u dan contact met ons op voor meer informatie.

Specificaties 45-delige set Foam speelblokken:

  • Afmetingen: 14x14x14 cm
  • Materiaal: Gevuld met T2130 meubelschuim, bekleedt met Jersey Katoen
  • In 4 verschillende kleuren leverbaar
  • Hoezen van de bouwblokken zijn makkelijk te reinigen in de wasmachine op 30c
  • Voor kinderen vanaf 10 maanden
Specificatie Omschrijving
Lengte 14 cm
Breedte 14 cm
Hoogte 14 cm
Levertijd 2 weken
Materiaal Foam bekleed met kunstleer
Bedrijfsmatig of particulier gebruik ? Bedrijfsmatig en particulier
Keuring EN-71 gecertificeerd en voorzien van CE Markering
Merk Kidsplaytables
© 2008 - 2024 Kidsplaytables | Kinderspeelhoek en kinderopvang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel