Kidsplaytables staat voor veiligheid en professionaliteit.

Wij laten ons regelmatig keuren door verschillende erkende keurmerken. Kidsplaytables is momenteel lid van de volgende keurmerken: Shopwiki, Euro Safe Shop en de Qshops Thuiswinkel Keurmerk.

Veilig uw aankopen doen binnen heel Europa. eurosafelogo2.jpg

Als u als consument iets wilt kopen in een ander EU land dan heeft u dezelfde rechten als burgers van dat land. Ook als dat kopen niet in een winkel gebeurt maar bijvoorbeeld via internet. Hiervoor heeft de EU de richtlijn ‘Kopen op Afstand”  Kidsplaytables is lid van de Euro Safe Shop organisatie en is getoetst door de Euro safe Shop als zijnde een veilige partner waarmee u binnen geheel Europa veilig zaken mee kunt doen.

Kidsplaytables is akkoord met de gedragscode van Stichting International E-commerce Association Europe (IECA-Europe), en houdt zich hieraan.

Meer informatie over veilig kopen en het thuiswinkel waarborg certificaat van Euro Safe Shop kunt u vinden op de Euro Safe Shop website.

Betrouwbaarheid, Veiligheid en niet geheel onbelangrijk Kwaliteit Qshops Thuiswinkel Keurmerk verleend aan Kidsplaytables

Specifiek voor Nederland is Kidsplaytables getoets door de Qshops Thuiswinkel Organisatie op punten zoals Betrouwbaarheid, Veiligheid en niet geheel onbelangrijk Kwaliteit. Wij zijn dan ook verheugd dat wij door deze strenge keuring heen zijn gekomen en vanaf heden het Qshop Keurmerk voor tuiswinkelen te mogen voeren. 

Gedragscode

Kidsplaytables committeerd zich aan de gedragscodes die binnen de Qshops Thuiswinkel organisatie gelden. Periodiek zullen er door de Qshops Thuiswinkel organisatie steekspoef gewijs controles worden gedaan of wij ons nog aan de strenge regels houden welke dit certificaat met zich mee brengt. Deze regels dienen ervoor de consument te beschermen en dus een betrouwbare situatie te creëren voor de consument om op afstand aankopen te doen.

ShopWiki 

Kidsplaytables is een ShopWiki Gecertificeerde Shop en voldoet daardoor aan alle eisen die Shopwiki met zich meebrengt. Klikt u op het logo voor meer informatie.

Kidsplaytables is een ShopWiki Gecertificeerde Shop

© 2008 - 2024 Kidsplaytables | Kinderspeelhoek en kinderopvang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel