Vergaderstoelen en Conferentiestoelen voor projectinrichting

Wij zijn trots onze grote collectie conferentiestoelen en vergaderstoelen aan u te mogen presenteren. De kwaliteit van onze meubels speciaal geschikt voor de projectinrichting zijn uitstekend te noemen en staan voor een lange levensduur.

Wij hebben deze vergader- kantoormeubels dan ook speciaal geselecteerd voor bijv de openbare ruimtes van de overheid, gemeentelijke instellingen, gezondheidszorg en het bedrijfsleven. Materialen welke zijn gebruikt voor onze projectmeubels zijn van hoogwaardige kwaliteit en veilig.

Wij hebben een groot assortiment voor de projectinrichting, van klassiek tot modern en u kunt kiezen uit verschillende combinaties,u zult gegarandeerd slagen. Kijkt u gerust rond en vraag ons om meer informatie als u dat wenst.

Sorteer op
per pagina
 • KT102 Stapelstoel Denmark Roze
  KT102 Stapelstoel Denmark Roze

  Deze Stapelstoel Denmark in de kleur Roze is inmiddels een tijdloze design stoel. Gebaseerd op het ontwerp van bekende ontwerpers, werd deze exclusieve stoel, ook wel in de volksmond de "Vlinderstoel" genoemd ontworpen.

  Deze…

  € 99,99
 • KT103 Stapelstoel Denmark Geel
  KT103 Stapelstoel Denmark Geel

  Deze Stapelstoel Denmark in de kleur Geel is inmiddels een tijdloze design stoel. Gebaseerd op het ontwerp van bekende ontwerpers, werd deze exclusieve stoel, ook wel in de volksmond de "Vlinderstoel" genoemd ontworpen.

  Deze…

  € 99,99
 • KT104 Stapelstoel Denmark Oranje
  KT104 Stapelstoel Denmark Oranje

  Deze Stapelstoel Denmark in de kleur Oranje is inmiddels een tijdloze design stoel. Gebaseerd op het ontwerp van bekende ontwerpers, werd deze exclusieve stoel, ook wel in de volksmond de "Vlinderstoel" genoemd ontworpen.

  Deze…

  € 99,99
 • KT105 Stapelstoel Denmark Paars
  KT105 Stapelstoel Denmark Paars

  Deze Stapelstoel Denmark in de kleur Paars is inmiddels een tijdloze design stoel. Gebaseerd op het ontwerp van bekende ontwerpers, werd deze exclusieve stoel, ook wel in de volksmond de "Vlinderstoel" genoemd ontworpen.

  Deze…

  € 99,99
 • KT106 Stapelstoel Denmark Grijs
  KT106 Stapelstoel Denmark Grijs

  Deze Stapelstoel Denmark in de kleur Grijs is inmiddels een tijdloze design stoel. Gebaseerd op het ontwerp van bekende ontwerpers, werd deze exclusieve stoel, ook wel in de volksmond de "Vlinderstoel" genoemd ontworpen.

  Deze…

  € 99,99
 • KT107 Stapelstoel Denmark Donkerblauw
  KT107 Stapelstoel Denmark Donkerblauw

  Deze Stapelstoel Denmark in de kleur Donkerblauw is inmiddels een tijdloze design stoel. Gebaseerd op het ontwerp van bekende ontwerpers, werd deze exclusieve stoel, ook wel in de volksmond de "Vlinderstoel" genoemd…

  € 99,99
 • KT108 Stapelstoel Denmark Walnoot
  KT108 Stapelstoel Denmark Walnoot

  Deze Stapelstoel Denmark in de kleur Walnoot is inmiddels een tijdloze design stoel. Gebaseerd op het ontwerp van bekende ontwerpers, werd deze exclusieve stoel, ook wel in de volksmond de "Vlinderstoel" genoemd ontworpen.

  Deze…

  € 99,99
 • KT109 Stapelstoel Denmark Klassiek Wit
  KT109 Stapelstoel Denmark Klassiek Wit

  Deze Stapelstoel Denmark in de kleur Klassiek Wit is inmiddels een tijdloze design stoel. Gebaseerd op het ontwerp van bekende ontwerpers, werd deze exclusieve stoel, ook wel in de volksmond de "Vlinderstoel" genoemd…

  € 99,99
 • KT110 Stapelstoel Denmark Caramel
  KT110 Stapelstoel Denmark Caramel

  Deze Stapelstoel Denmark in de kleur Caramel is inmiddels een tijdloze design stoel. Gebaseerd op het ontwerp van bekende ontwerpers, werd deze exclusieve stoel, ook wel in de volksmond de "Vlinderstoel" genoemd ontworpen.

  Deze…

  € 99,99
 • KT111 Stapelstoel Denmark Zwart
  KT111 Stapelstoel Denmark Zwart

  Deze Stapelstoel Denmark in de kleur Zwart is inmiddels een tijdloze design stoel. Gebaseerd op het ontwerp van bekende ontwerpers, werd deze exclusieve stoel, ook wel in de volksmond de "Vlinderstoel" genoemd ontworpen.

  Deze…

  € 99,99
Sorteer op
per pagina
© 2008 - 2023 Kidsplaytables | Kinderspeelhoek en kinderopvang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel