Kidsplaytables heeft een ruim aanbod professionele Voetbaltafels. Alle Voetbaltafels uit ons assortiment zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en zijn er voor zowel de professionele gebruikers alsmede de particuliere gebruikers. Van de handige mini tafel voetbal-tafels tot de professionele voetbaltafels met glasplaat en muntinworp. Voor ieder wat wils in ons assortiment.

Onze Tafelvoetbaltafels zijn ideaal voor uw bedrijfskantine, sportkantine of natuurlijk gewoon voor thuis.

Alle Sporttafels uit ons assortiment zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en zijn er voor zowel de professionele gebruikers alsmede de particuliere gebruikers. Kijkt u bijv. eens bij onze handige mini voetbaltafels of de professionele voetbaltafels met glasplaat en muntinworp. Voor ieder wat wils in ons assortiment. Ook onze tafeltennistafelspoolbiljarttafels en onze airhockey-tafels zijn allen van uitstekende kwaliteit en uitermate geschikt voor veelvuldig gebruik in bijv. sportkantines, jeugdhonken en de grotere speelhoeken van bijv. de vakantieparken.

Sorteer op
 • Voetballetjes t.b.v. tafelvoetbalspel
  Voetballetjes t.b.v. tafelvoetbalspel

  Set Voetballetjes t.b.v. tafelvoetbalspel. Massief polyether balletjes met een doorsnede van 35 mm, waardoor geschikt voor alle eerder genoemde voetbaltafels. Set van 12 balletjes in de kleuren Oranje, Groen en Wit.

  € 12,00
 • Voetbaltafel Roberto Sport College Pro Cover
  Voetbaltafel Roberto Sport College Pro Cover

  Voetbaltafel zonder muntinworp met een geharde onbreekbare glasplaat. Een veilig gebruik is gegarandeerd, doordat de glazen plaat verzegeld is, waardoor er niemand met zijn handen op het speelveld kan komen. Bijkomend voordeel: er…

  € 699,99
 • Voetbaltafel Tic-Tac
  Voetbaltafel Tic-Tac

  Deze voetbaltafel Tac-Tic is het nieuwe paradepaardje van de Kidsplaytables collectie voetbaltafels. Naast het bekende Top Score model heeft Kidsplaytables met deze TacTic een zeer betaalbare professionele tafel beschikbaar.

  De…

  € 729,99
 • Voetbaltafel Score Extra
  Voetbaltafel Score Extra

  Voetbaltafel Score Extra is zeer degelijke tafel met kindvriendelijke telescoopstangen. De tafel en onderstel worden handgemaakt en verf wordt handmatig aangebracht (dus geen fineer!).
  Verkrijgbaar in grijs,geel, rood, classic en…

  € 850,00
 • Voetbaltafel Topscore
  Voetbaltafel Topscore

  Handgemaakte tafel (verf wordt handmatig aangebracht, dus geen fineer!).
  Zoals het model “Score” maar dan in zwaardere uitvoering. Verkrijgbaar in grijs, geel, rood, classic en Oranje-uitvoering.
  Blauw speelveld met schuin…

  € 999,99
 • Voetbaltafel Top Score Extra
  Voetbaltafel Top Score Extra

  Handgemaakte tafel (verf wordt handmatig aangebracht, dus geen fineer!).
  Zoals het model “Score” maar dan in zwaardere uitvoering en met telescoop stangen. Verkrijgbaar in grijs, geel, rood, classic en Oranje-uitvoering.
  Blauw…

  € 1.049,99
 • Voetbaltafel Top Score Glas
  Voetbaltafel Top Score Glas

  Originele Heemskerk tafel. Handgemaakte tafel (verf wordt handmatig aangebracht, dus geen fineer!).
  Verkrijgbaar in grijs, geel, rood, classic en Holland-uitvoering. Blauw speelveld met schuin oplopende hoeken, telescoop stangen…

  € 1.499,99
 • Voetbaltafel Top Score Glas en muntinworp
  Voetbaltafel Top Score Glas en muntinworp

  Handgemaakte tafel (verf wordt handmatig aangebracht, dus geen fineer!).
  Verkrijgbaar in grijs, geel, rood, classic en Holland-uitvoering. Blauw speelveld met schuin oplopende hoeken,
  balteruggaaf aan beide zijden,…

  € 1.949,99
© 2008 - 2024 Kidsplaytables | Kinderspeelhoek en kinderopvang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel