Een uitgekiende kinderspeelhoek zorgt voor hogere omzet

speelsysteemplanettransport.png

Door het plaatsen van een uitgekiende kinderspeelhoek voorziet u in de vraag van de kinderen en creëert u rust. Uw gasten zullen ongestoord kunnen eten en zullen langer blijven zitten. Een langer en aangenamer verblijf in uw horeca etablissement betekend hogere omzet !

Als hardwerkende ondernemer in de horeca doet u er alles aan om het maximale renedement uit uw etablissement te halen . U probeert niets aan het toeval over te laten, u zorgt voor een goede sfeer, het eten moet perfect zijn en de bediening uitmuntend. Wat dikwijls over het hoofd wordt gezien, zijn de juist de ouders met kinderen welke ook een gezellige avond willen hebben. Hoe vaak wordt er niet door de ouders de vaste slogan geopperd " Als mijn kinderen het naar hun zin hebben, hebben wij het ook ! " Juist hier wringt de schoen, de meeste restaurants hebben standaard een stapel kleurplaten en een dozijn aan kleurpotloden op voorraad, maar dit is tegenwoordig niet meer afdoende. Kinderen vervelen zich snel en hebben uitdagingen nodig en moeten vermaakt worden.

Denkt u hier eens over na. Door het plaatsen van een uitgekiende kinderspeelhoek voorziet u in de vraag van de kinderen en creëert u rust. Uw gasten zullen ongestoord kunnen eten en zullen langer blijven zitten. Een langer en aangenamer verblijf in uw horeca etablissement heeft direct gevolgen op uitgaven die uw gasten doen. Bovendien kunnen andere gasten op dat moment ook ongehinderd en prettig van uw gastvrijheid genieten. Meer gasten zullen voor uw bedrijf kiezen.

Even kort de voordelen van een kinder-speelhoek

Uw gasten kunnen ongestoord eten
Uw gasten blijven langer ziiten en zijn tevreden = hogere omzet
Tevreden gasten zijn terugkerende gasten !
Tevreden gasten doen aan goede mond op mond reclame
Ook uw gasten zonder kinderen hebben hier voordeel bij, ook zij kunnen rustig eten
U heeft geen los speelgoed in uw horeca etablissement
Uw horeca etablissement staat bekend als kindvriendelijk en uw gasten met kinderen zullen hiervoor graag een blokje om rijden.

Wij van Kidsplaytables staan voor u klaar om u te adviseren bij de juiste oplossing en invulling van uw speelhoek.

Neemt u contakt met ons op of neem alvast een kijkje op onze website www.kidsplaytables.nl

© 2008 - 2024 Kidsplaytables | Kinderspeelhoek en kinderopvang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel