Noordwijk, 1 Aug 2010

Gezondheidszorg gaat voor kwaliteit KinderspeehoekenKwaliteit in de gezondheidszorg is in deze tijd meer dan ooit belangrijk. Dit geldt niet alleen voor de service van de medische specialisten naar de patiënten toe ook de kwaliteit van de wachtruimte in het ziekenhuis staan hoog in het vaandel. Een kinder speelhoek mag daarom ook niet ontbreken.

Steeds meer ziet men de noodzaak om een rustige sfeer te creëren in de wachtruimte van een ziekenhuis of huisartspraktijk. Niet alleen de " Speelwaarde " moet van hoge kwaliteit zijn, ook wil men in de kinderspeelhoek dezelfde uitstraling creëren welke goed aansluit bij de afdeling in het ziekenhuis of gezondheidscentrum.

Deze trend ziet men vooral de laatste 2 jaar opkomen. Was de kinderspeelhoek eerst nog het ondergeschoven kindje en werd deze ingericht met geld wat over was aan het einde van het budgetjaar. Nu is het zo, dat er speciaal in het budget een post wordt vastgesteld voor de kinderhoek. De kinderhoeken worden professioneler en groter. Uitstraling is belangrijk, maar ook de uitdaging voor de kinderen en pedagogische waarde van de speelhoek is van groot belang.

Kidsplaytables heeft jarenlange ervaring in het inrichten van de kinder-speelhoek in de gezondheidszorg.
Graag adviseren wij u bij de juiste keuze van de inrichting van de speelhoek welke past in uw organisatie.

Neemt u contakt met ons op of neem alvast een kijkje op onze website www.kidsplaytables.nl

 

© 2008 - 2024 Kidsplaytables | Kinderspeelhoek en kinderopvang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel