Tijdelijke aanbieding

4-zits Kinderspeeltafel Tavi Geel/grijs

Artikelnummer: 520000
Artikel 6 van 34
€ 590,00 € 565,00 (exclusief btw)

4-zits Kinderspeeltafel Tavi Geel blad met grijze hout accenten

Deze hoogwaardige kwaliteit 4- persoons Tavi Speeltafel van TimKid heeft een ronde opbergbak in het midden van de speeltafel waarin u bijv speelblokken in kunt bewaren. U kunt er ook eventueel het bijgeleverde deksel op doen, waarna u in de uitsparingen van de deksel bijv potjes met potloden en stiften kunt zetten Deze 4-persoons Speeltafel zal een echte blikvanger zijn in uw speelhoek, peuterspeelzaal of wachtruimte. Deze zeer mooie Kinderspeelhoek wordt geleverd inclusief 4 bijbehorende en demontabele houten zitjes.

Doordat de voetsteunen van de vaste zitjes verstelbaar zijn, kunnen er aan de Kinderspeeltafel TAVI 4 kinderen zitten in de leeftijd van 2 - 10 jaar. De Kindertafel TAVI is zeer stabiel en is dankzij de 3-voudige verstelbare voetsteunen, zeer ergonomisch. Doordat de stoeltjes aan de speeltafel Tavi vast zitten, biedt de kindertafel TAVI ook de kleinere kinderen grote veiligheid.

Een andere mooie bijkomstigheid is, dat de stoelen makkelijk van de tafel afgehaald kunnen worden, hierdoor is de kindertafel TAVI compact tegen de muur aan te zetten.

Deze zeer leuke en ergonimische Kindertafel is zeer stevig en solide en is gemaakt voor professioneel gebruik en is uitermate duurzaam en veilig en biedt dag in dag uit urenlang speelplezier aan uw "kleine klanten" welke spelen in uw kinderhoek en/of kinderopvang.

Deze Tavi Kindertafel voldoet aan de hoogste veiligheid en kwaliteitseisen zoals u dat van Kidsplaytables gewend bent. De kindertafel en de houten zitjes zijn gemaakt van berkenhout en zijn van een zeer duurzame kwaliteit. 

Deze Speelhoek is ideaal voor de wachtkamer of kinderhoek van uw huisartspraktijk, peuterschool,kinderopvang, horeca, detailhandel etc..

  • Mooie Tavi Speeltafel met 4 verstelbare en demontabele stevige houten zitjes 
  • Met opbergbak in het midden van de tafel met deksel
  • Geschikt voor kinderen van 2 - 10 jaar
  • Afmetingen Speeltafel: Hoogte 58 cm. Diameter 95 cm
  • Afmetingen Krukjes: Zithoogte 35.5 cm
Specificatie Omschrijving
Levertijd 2 a 3 weken
Breedte 156.5 cm
Hoogte 58 cm
Werkbladhoogte 156,5 cm
Zithoogte 36 cm
Montage Eenvoudige zelfmontage
Materiaal Gemaakt van multiplex met HPL-coating
Bedrijfsmatig of particulier gebruik ? Bedrijfsmatig alsmede particulier gebruik
© 2008 - 2024 Kidsplaytables | Kinderspeelhoek en kinderopvang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel