Schoolmeubilair

Kidsplaytables kent als geen ander het probleem van de vele verschillende gidsen waaruit u kunt kiezen voor de inrichting van de basisschool, kinderdagverblijf en de totaalbedrag kinderopvang. Vele scholen zien net als u door de bomen het bos niet meer ! Kidsplaytables heeft hier wat op gevonden, wij leveren het totale pakket schoolmeubilair voor uw schoolinrichting.

Kidsplaytables levert een totaaloplossing voor de inrichting van kinderdagverblijven en BSO, basis- en middelbare scholen alsook voor het voortgezet en hoger onderwijs.
Het uitgebreide assortiment bestaat uit schoolmeubilair (leerlingtafels, leerlingstoelen, zitkussens, etc.), kasten en opbergsystemen, presentatiemiddelen zoals schoolborden, interactieve borden en presentatie-/scheidingswanden alsook spelmateriaal en leermiddelen. 

U zult bij ons versteld staan van ons grote aanbod schoolmeubels met scherpe prijzen. Vraag nu nog een vrijblijvende offerte aan.

LeerlingtafelsLeerlingstoelenLeerkrachtstoelen

© 2008 - 2024 Kidsplaytables | Kinderspeelhoek en kinderopvang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel