Grote zachte Speelblokken set van 15 stuks Multicolor -Foam Softplay blokken

Artikelnummer: VE24272MC
Artikel 2 van 50
€ 439,98 € 399,99 (exclusief btw)

Reuze Reuze Foam speelblokken set van 15 stuks in de kleur multicolor Kidsplaytables zijn ideaal voor de kinderopvang of in de betere kinderhoek van bijv een ziekenhuis of binnenspeeltuin.

Kleurrijke 15-delige set softplay blokken is perfect voor creatieve bouw- en themaspellen. Spelen met foamblokken ontwikkelt ruimtelijke verbeeldingskracht en bevordert groepssamenwerking.

Foam Speelblokken, Foam bouwblokken en losse Foam Elementen van Kidsplaytables zijn een waardevolle aanvulling voor uw kinderhoek en kinderopvang.

Met onze losse foam speelelementen en foam bouwblokken kunnen de kinderen zelf hun favoriete speelhoek bouwen. Met de foam speelmatten, blokken sets en de foam cylinders bouwt u in een handomdraai een kasteel, grote toren of speeleiland.

Onze Reuze Foam bouwblokken zijn gekeurd en getest volgens de EN-71 en CE normen. Al onze Foam speelelementen zijn van hoogwaardige kwaliteit en bevatten een hoogwaardige kwaliteit foam afgewerkt met een stevig kunstleer ( afneembaar met verborgen ritssluiting )

Productomschrijving
Kleurrijke 15-delige set softplay blokken is perfect voor creatieve bouw- en themaspellen. Spelen met foamblokken ontwikkelt ruimtelijke verbeeldingskracht en bevordert groepssamenwerking. 
Bedekt met duurzaam en gemakkelijk schoon te maken kunstleer, gevuld met foam met hoge dichtheid. 

Softplayblokken:
- Veilig voor alle leeftijden
- Afwasbaar, makkelijk te reinigen

Hoogwaardig kwaliteits schuim met duurzaam kunstleer
- Ftalaat vrij
- EN-71 gecertificeerd
- Voorzien van CE-markering
- Dichtheid 25 kg/m3

Specificatie Omschrijving
Levertijd 2 weken
Materiaal Zacht foam bekleed met kunstleer
Bedrijfsmatig of particulier gebruik ? Bedrijfsmatig en particulier
Keuring EN-71 gecertificeerd en voorzien van CE Markering
© 2008 - 2024 Kidsplaytables | Kinderspeelhoek en kinderopvang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel