VOORDEELSET

Grote zachte Speelblokken set van 22 stuks Multicolor -Foam Softplay blokken

Artikelnummer: VE242252MC
Artikel 1 van 50
€ 359,98 € 349,99 (exclusief btw)

Reuze Reuze Foam speelblokken set met in totaal 22 stuks van Kidsplaytables zijn ideaal voor de kinderopvang of in de betere kinderhoek van bijv een ziekenhuis of binnenspeeltuin.

Deze Kleurrijke 22-delige set grote bouwblokken van foam( 2x sets van 11 reuze foamblokken) zijn perfect voor creatieve bouw- en themaspellen. Spelen met foamblokken ontwikkelt ruimtelijke verbeeldingskracht en bevordert groepssamenwerking.

Zachte foam Speelblokken, Foam bouwblokken en losse Foam Elementen van Kidsplaytables zijn een waardevolle aanvulling voor uw kinderhoek en kinderopvang.

Met onze losse foam speelelementen en foam bouwblokken kunnen de kinderen zelf hun favoriete speelhoek bouwen. Met de foam speelmatten, blokken sets en de foam cylinders bouwt u in een handomdraai een kasteel, grote toren of speeleiland.

Productomschrijving
Kleurrijke 22-delige set softplay blokken is perfect voor creatieve bouw- en themaspellen. Spelen met foamblokken ontwikkelt ruimtelijke verbeeldingskracht en bevordert groepssamenwerking. 
Bedekt met duurzaam en gemakkelijk schoon te maken kunstleer, gevuld met foam met hoge dichtheid. 

Softplayblokken:
- Veilig voor alle leeftijden
- Afwasbaar, makkelijk te reinigen

Hoogwaardig kwaliteits schuim met duurzaam kunstleer
- Ftalaat vrij
- EN-71 gecertificeerd
- Voorzien van CE-markering
- Dichtheid 25 kg/m3

Specificatie Omschrijving
Levertijd 2 weken
© 2008 - 2024 Kidsplaytables | Kinderspeelhoek en kinderopvang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel