Logo Kidsplaytables

In opdracht van Kidsplaytables heeft KPW-Europe een nieuwe Kinderspeeltafel ontwikkeld. Opdracht was een vrolijke Kinderspeeltafel te ontwikkelen welke zou passen in een peuterspeelzaal, kinderdagverblijf of in een kinderspeelhoek. Het uiteindelijke ontwerp is een Paddestoel Speeltafel geworden.

Deze hoogwaardige kwaliteit 3- persoons Paddestoel Speeltafel van KPW heeft een ronde opbergbak in het midden van de speeltafel waarin u bijv speelblokken in kunt bewaren. Deze Speeltafel zal een echte blikvanger zijn in uw speelhoek, peuterspeelzaal of wachtruimte. Deze supermooie Speelhoek wordt geleverd inclusief 3 bijbehorende houten Paddestoel krukjes.

Deze Paddenstoelspeeltafel is van Hollands fabricaat en wordt nog op een ambachtelijke wijze gemaakt van zeer degelijk beukenhout afgelakt met duurzame milieuvriendelijke lak op waterbasis.

Deze zeer leuke Paddestoel Kindertafel is zeer stevig en solide en is gemaakt voor professioneel gebruik en is uitermate duurzaam en veilig en biedt dag in dag uit urenlang speelplezier aan uw "kleine klanten".

Deze 3 persoons Paddestoel Kindertafel voldoet aan de hoogste veiligheid en kwaliteitseisen zoals u dat van Kids Playtables gewend bent. De tafel en de krukjes zijn gemaakt van kindvriendelijke materialen en zijn van een zeer duurzame kwaliteit.

Deze Speelhoek is ideaal voor wachtkamers van huisartspraktijken, peuterscholen, speelzalen, kinderopvang, speelhoekje enz.

Deze zeer leuke Speeltafel is een echte blikvanger in uw wachtkamer of speelhoek en is zeer stevig en solide en is gemaakt voor professioneel gebruik. Deze tafel is direct te bestellen via onze website Kidsplaytables

Mooie Paddenstoel Speeltafel incl 3 stevige Paddenstoel houten krukjes
Met opbergbak in het midden van de tafel
Afmetingen Speeltafel: Hoogte 50 cm. Diameter 90 cm
Afmetingen Krukjes: Zithoogte 30 cm

© 2008 - 2024 Kidsplaytables | Kinderspeelhoek en kinderopvang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel