Zacht speelelement Kip

Artikelnummer: 101311
Vorige Artikel 9 van 34 Volgende
€ 149,00 (exclusief 21% BTW)
Aantal

Zacht Speelelement Kip

In tegenstelling tot de meeste Kippen, heeft dit zachte speelelement Kip geen scherpe onderdelen! Hij kan prima gebruikt worden om mee te knuffelen of om op te zitten. 
Door de leuke kleuren en design kunnen de kids er ook lekker over fantaseren!. In combinatie met de andere zachte speelelementen kan hier een leuk thema mee opgezet worden. 

Dit Zacht Speelelement Kip kan uit elkaar gehaald worden, waardoor er 2 aparte speel-elementen ontstaan. De zijkant van deze speelkip wordt uitgevoerd met zacht nepbont welke de zintuigen stimuleert.  Dit superleuke speelelement Kip kan prima gebruikt worden om mee te spelen of om op te zitten op de kinderdagverblijf en/of kinderhoek.

Perfect geschikt voor kleine, beweeglijke kinderen

De zachte speelelementen zijn perfect geschikt voor kleine, beweeglijke kinderen. Door onze zachte elementen te plaatsen biedt u kinderen de mogelijkheid om heerlijk te klimmen en te klauteren. Bovendien kunnen de kinderen zich op deze manier op een veilige wijze helemaal uitleven.

Zacht en veilig! 

Het zachte speelgoed in ons assortiment is niet alleen veilig, ze hebben vanwege het spelelement tevens een hoge speelwaarde en zijn uitermate geschikt voor in uw kinderhoek of gebruik in de kinderopvang. Bij de productie van deze elementen wordt alleen gebruik gemaakt van hoogwaardig kunstleder. De opdruk is niet op het element geprint, maar genaaid. Al de zachte speelelementen zijn gemakkelijk schoon te maken en voldoen aan alle benodigde veiligheidseisen.

Specificaties speelelemtent-poef kip

  • Afmetingen: 108 x 28 x 40 cm
  • Gemaakt van hoogwaardig kunstleder gecombineerd met nepbont
  • Zachte speelgoed speelelement in de vorm van een Kip
© 2008 - 2019 Kidsplaytables | Kinderspeelhoek en kinderopvang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel