Voordelset

Wandspel | Wandspeelbord Vliegtuig 5-delige set

Vorige Artikel 32 van 55 Volgende
€ 200,00 € 175,00 (exclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Deze mooie 5-delige set Wandspel Vliegtuig van KPW maakt uw wachtruimte of kinderdagverblijf compleet. Speelwanden van KPW bevorderen de herkenning van verschillende vormen op een speelse manier waarbij er ook nadrukkelijk een beroep wordt gedaan op de vaardigheden van het kind.

Deze 5-delige wandspel set is geschikt voor zowel het individuele kind of kleine groepen kinderen. Het bevorderd het samen spelen en leren. Dit multifunctionele wandspelpaneel Vliegtuig is gemaakt van vijf stukken met verschillende activiteiten, allemaal ontworpen om hand-oog coordinatie en fijne motoriek te stimuleren.

Kinderhoek Speelgoed van KPW is van hoogwaardige kwaliteit en bevorderd de creativiteit, inzicht en fantasie van kinderen. Onze spelpanelen zijn ideaal voor de kinderopvang en alle ruimtes welke ingericht zijn als kinderspeelhoek.

Specificaties Wand-Spelpaneel Vliegtuig

-een kralenframe
-een draaischijf met geluidsfunctie
-een roetsjbaan met magnetische schijven
-een labyrint met verschuifbare geometrische vormen
-een klok
-een tandwieloverbrenging

Diverse functies dienen om de hand/oog-coordinatie en fijne motoriek te stimuleren.
Afmetingen: Lengte 180cm / hoogte 66cm.
Leeftijd 12mnd+

De wandspelpaneel vliegtuig is volledig geassembleerd in 5 stukken, elk stuk wordt geleverd met bevestigingsgaten en bevestigingsschroeven voor eenvoudige montage aan een muur.

© 2008 - 2024 Kidsplaytables | Kinderspeelhoek en kinderopvang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel